nieuws 25/03/2012

Wat gaat de tijd ontzettend snel! Ik zie dat het al weer ruim een maand geleden is dat ik wat op de site heb gezet.

Met ons gaat alles redelijk goed. Nick is vanaf half januari tot afgelopen week ziek geweest. Eerst een virusinfectie, vervolgens de vijfde ziekte, toen buikgriep en uiteindelijk een goede verkoudheid. Doordat hij ziek was, dronk hij heel weinig en was het steeds de vraag of hij opgenomen zou gaan worden in verband met uitdroging of niet. Gelukkig bleef hij steeds op de juiste momenten redelijk drinken. Sinds dit weekend drinkt hij weer beter. We hopen dat hij dit doorzet, zodat hij aan kan gaan sterken. Wat dan opvalt is dat Amber niet ziek is geworden van Nick. Zij huppelde gewoon lekker rond en is een echte peuter. Sinds het begin van vorige week is ze echter ook goed verkouden geworden en je merkt dat ze hierdoor een stuk minder kan hebben. Ze huilt sneller en vindt minder goed. Het is te hopen dat ze allebei snel van de verkoudheid af zijn en dat het voorlopig dit heerlijke weer blijft.

Met het oppakken van het ritme gaat het goed. Op dinsdag en donderdag gaan ze naar de opa’s en oma’s. Op woensdag gaat Nick naar het kinderdagverblijf. Nick heeft nog moeite met het wennen (mede ook door het ziek zijn). We hebben daarom besloten dat hij de komende weken alleen de ochtend gaat en op vrijdagochtend extra gaat zodat hij hopelijk sneller in het ritme komt. Ook Amber vond het moeilijk op de peuterspeelzaal. We denken dat dit komt doordat ze het eerste uur alleen is en er pas vanaf half negen andere kinderen komen. Die worden dan door hun ouders gebracht en Amber snapt dan niet dat wij niet komen. Gelukkig heeft ze een ontzettend lieve opa die haar voortaan wat later naar de peuterspeelzaal brengt. Ze zitten allebei dus in de wenfase.

Verder gaat het hier lekker z’n gangetje. Het werken bevalt goed en we hebben weer redelijk het oude ritme opgepakt. Vorige week belde een assistente van de oncoloog dat de MRI-scan door een foutje van het ziekenhuis moet worden uitgesteld. De MRI-scan staat nu gepland voor maandag 16 april. Op donderdag 19 april (precies een jaar nadat we vorig jaar te horen kregen dat er bij Amber een tumor in haar hoofd zat) krijgen we hier aan het einde vande middag de uitslag van. Doordat de scan verplaatst is, moet Amber vrijdag nog even naar het AMC om de port a cath door te laten spuiten en bloed af te nemen.

Als we vrijdag de uitslag krijgen van het bloed, dan zet ik vrijdag nog een stukje op de site en anders zal het maandag 16 april worden!

Iedereen weer bedankt voor alle berichtjes en de steun en tot gauw!