nieuws 14/02/2012

Wat gaat de tijd toch snel! Elke dag neem ik me voor om weer een stukje op de site te zetten, maar elke dag kom ik weer tijd te kort. Maar nu zijn we er weer. Met ons gaat het goed. Amber heeft het oude ritme van thuis zijn en bij opa en oma zijn als papa en mama moeten werken weer goed opgepakt. Nick begint ook steeds meer te wennen aan dit ritme. Afgelopen woensdag is hij voor het eerst naar het kinderdagverblijf geweest. Het afscheid nemen ging prima, maar daarna vond hij alles toch wel heel spannend. Nick bleef het liefst in de buurt van de leidsters en zijn bedje vond hij nog even iets te veel van het goede. Morgen gaat hij voor de tweede keer. Amber zou ook vorige starten op de peuterspeelzaal, maar omdat er bij een kind op de naschoolse opvang die in dezelfde ruimte zit, waterpokken was geconstateerd hebben we dit een week uitgesteld. Morgen gaat ook Amber een uurtje wennen.

Het gesprek met de kinderoncoloog was heel positief. Amber is goed gegroeid en ook goed aangekomen. Tevens waren haar bloedwaarden al bijna zo goed als die van een “normale” peuter. Ook over de ontwikkeling van Amber was de oncoloog erg te spreken. Op 3 april staat nu de MRI-scan onder narcose gepland en op 5 april krijgen we hier de uitslag van. Vervolgens hebben we dan in mei weer een controle-afspraak bij de kinderoncoloog.

Ook met Jeroen en mij gaat het goed! Vandaag, Valentijnsdag, heeft Jeroen voor een heerlijk diner gezorgd en stond er een mooi boeket bloemen op de tafel! Wat heerlijk om zo van je werk thuis te komen!

Samengevat gaat het hier dus goed en zijn we aan het proberen het oude ritme weer helemaal op te pakken, maar …… eerst volgende week genieten van een lekkere week vakantie (athans Amber, Nick en ik). Groetjes van ons!