nieuws 27/06/2013

Na een rommelige start bij het inbrengen van de naald, ging Amber licht overstuur slapen. Gelukkig kwam ze goed uit de narcose en was ze met vijf minuten weer lekker aan het eten. Op de terugweg zijn we via de Mc Donalds (hoezo sterke maag, als je nog geen uur wakker bent) naar Schiphol gereden. Daar hebben we met z’n viertjes vliegtuigen gespot en toen weer lekker naar huis.
Vandaag, donderdag 27 juni, kon het wachten op de uitslag weer beginnen. Wat een spanning! Om half zeven hadden we nog niets gehoord, dus besloten we om het ziekenhuis te bellen. Zij vertelden dat de arts waarschijnlijk al naar huis was en dat we morgen terug moesten bellen naar de polikliniek. Maar tien minuten later belde gelukkig de oncoloog met het goede nieuws dat Amber nog steeds schoon is. De scan was helemaal goed! Wat een opluchting weer. Nu lekker genieten van het weekend!

Met ons gaat het verder goed. Amber heeft de afgelopen periode buisjes gekregen. Ze hoort nu veel beter. Volgende week mag ze een keer wennen op de basisschool. Wat gaat het snel, maar ze heeft er ontzettend veel zin in! Na de zomervakantie mag ze dan echt starten in groep 1! Verder is het een vrolijke peuter die zich samen met Nick heerlijk ontwikkeld. Ook Nick is geopereerd. Zijn neusamandelen zijn verwijderd. Ook hij onderging dit heel goed. Nick zit sinds drie weken bij de peuters op het kinderdagverblijf. Tevens is hij helemaal verslaafd aan brandweerauto’s en vliegtuigen. Van wie zou hij het hebben?! Ook met papa en mama 🙂 gaat het goed. Allebei druk met werken, maar daarnaast lekker aan het genieten van onze kanjers.

Eind augustus moet Amber weer terug naar het AMC voor de controle bij de oncoloog.

Wij wensen iedereen alvast een hele fijne zomervakantie toe en we willen iedereen bedanken voor de steun de afgelopen periode!

Met vriendelijke groet,

Jeroen en Wieteke