nieuws 17/04/2012

Even een kort berichtje van ons. Gisteren heeft Amber de MRI-scan onder narcose gehad. Om tien uur moesten we ons melden in het ziekenhuis. We hadden Amber thuis vertelt wat er ging gebeuren en dat vond ze allemaal goed. Na het intakegesprek mocht Amber in de speelruimte spelen totdat ze aan de beurt was. Om half twaalf was het zover. Samen met ijsbeer is ze rustig op mama’s schoot gaan slapen. Door de lichte verkoudheid/hoesten moest Amber d’r luchtweg een aantal keer uitgezogen worden waardoor de scan uiteindelijk ruim een uur duurde. Op de kamer naast de scan werd Amber rustig wakker. Toen ze het zuurstofmasker weg haalden leek het alsof Amber zelfstandig voldoende zuurstof kon krijgen. Echter na een paar minuten gingen de alarmbellen af en moest het kapje nog heel even voor. Aangezien het volgende kind alweer bijna klaar was bij de scan, moesten we in de wachtkamer met Amber wachten tot ze goed bij was en ging drinken. Dit duurde echter mede door de lange narcose wat langer, waardoor we nog even naar de dagopname zijn geweest. Daar is ze onder het genot van een kabouter plopkoekje rustig bij gekomen. Rond half vier zijn we weer naar huis gegaan. Donderdag aan het einde van de middag krijgen we de uitslag van de scan. Nog een paar spannende dagen dus en dan hopen we goed nieuws te krijgen.

Verder gaat hier alles z’n gangetje. Amber en Nick zijn wat verkouden, maar wat wil je met dit weer 🙂 Verder zijn ze allebei aardig gewend geraakt aan het ritme en kunnen ze super lief samen spelen.

Nu ga ik snel verder kijken naar Bayern Munchen tegen Real Madrid. Donderdagavond uiteraard weer een stukje van ons met de uitslag! Fijne werkweek voor iedereen en tot donderdag!