nieuws 19/04/2012

Vrijdag 19 april heeft voor ons niet alleen meer een negatieve ervaring, maar nu ook een positieve want Amber is nog steeds schoon!

Na een onrustige (spanning) nacht gingen Jeroen en ik vanmorgen werken. Jeroen nam mijn telefoon mee zodat hij de kinderoncoloog aan het einde van de middag te woord kon staan. Amber en Nick lagen nog lekker te slapen en tante Marieke paste op. Normaal gesproken ben ik op donderdag remedial teacher, maar vandaag stond ik voor de klas. Rond tien uur kwam een collega vertellen dat er telefoon voor mij was. Ik schrok behoorlijk, want ik dacht vroeg bericht slecht bericht. Het was inderdaad Jeroen. De oncoloog had al gebeld en vertelt dat alles er op de scan goed uit zag. Echt super goed nieuws! Vervolgens verder gewerkt, maar wel met in mijn achterhoofd dat ik zo snel mogelijk naar huis wilde. Om half vier lekker naar huis gegaan. De kids hadden het erg naar hun zin gehad bij tante Marieke. Wel apart om te zien dat Amber helemaal niets begrijpt van alle aandacht. Ze vond het veel leuker dat we frietjes gingen eten.

Nu, negen uur ‘s avonds, ligt Amber nog lekker in bed te kletsen. Eind mei hebben we weer de volgende controle bij de kinderoncoloog.

Iedereen bedankt voor alle steun de afgelopen dagen! Tot gauw!