nieuws 17/07/2012

Na een paar drukke weken (einde schooljaar en drukte op de zaak) hebben we afgelopen week heerlijk genoten van een welverdiende vakantie in Dalfsen. Amber en Nick hebben genoten in de zwembaden, de dierentuin, de speeltuin en alle andere dingen. Je kunt zien dat ze beiden weer opgeknapt zijn, want ook tijdens de verschillende etentjes buiten de deur hebben ze beide heerlijk zitten eten.

Met Nick gaat het steeds beter. Twee weken geleden zijn we weer met hem bij de kinderarts geweest. Zijn groei, gewicht en hoofdomtrek blijven onder het gemiddelde zitten, maar er zit een lichte stijgende lijn in. Tevens gaat het eten en drinken ook weer steeds beter. Nick is echter de afgelopen periode wel weer verkouden en ziek geweest. Over drie maanden moeten we weer terug voor controle. Als hij in de komende periode weer verkouden of ziek wordt, gaan ze in het ziekenhuis zijn afweersysteem testen. Op dit moment is het een vrolijk, ondernemend mannetje!

Ook met Amber gaat het goed. Vandaag, dinsdag 17 juli, heeft ze weer een MRI-scan gehad. Hier krijgen we aanstaande donderdag aan het einde van de dag de uitslag van. Amber onderging het allemaal weer ontzettend goed en was al vrij snel na de narcose weer goed wakker. We zijn toen nog even naar de afdeling gewandeld. Inmiddels zijn ze verhuisd van F8-noord naar F8-zuid. Wat een ontzettend mooie en kindvriendelijke afdeling is het geworden! Amber wilde in eerste instantie niet mee, want we hadden haar verteld dat ze niet in het donker in het ziekenhuis hoefde te slapen. Een verpleegkundige heeft ons een rondleiding gegeven over de afdeling en Amber fietste (een half uurtje na de narcose!) gezellig mee. Na de rondleiding wilde ze niet meer mee naar huis. Ze wilde bij de zusters blijven! Gelukkig ging ze uiteindelijk toch mee en heeft ze thuis nog heerlijk samen met Nick gespeeld.

Donderdag krijgen we de uitslag, dus dan zetten we weer een stukje op de site. Wij wensen iedereen een prettige vakantie en tot donderdag!

O ja, we hebben net ook nog 5 nieuwe foto’s aan de fotopagina toegevoegd, dus wie zin heeft ….