nieuws 7/09/2011

Gisteren, dinsdag, is alles verder goed gegaan. Amber heeft lekker met oma gespeeld en ‘s avonds hebben we met zijn allen mosselen gegeten.
Vanmorgen was Amber moe en een beetje jengelig. Ze wilde uit bed, maar omdat de fysio halverwege de ochtend zou komen, moest ze nog even in bed blijven. Om half elf kwam de fysio en mocht ze lekker rond lopen. De fysiotherapeut was erg tevreden. De kracht in haar linkerbeen blijft nog wel wat beter dan in haar rechterbeen. Na de fysio heeft Amber nog even in bed gespeeld en toen kwam de lunch. Ze had ‘s morgens nog niet veel gegeten. Ook in de lunch had ze niet al te veel zin, maar gelukkig blijft ze wel genoeg drinken. Vervolgens is Amber lekker gaan slapen. Na het slapen was opa er ook en heeft ze heerlijk met opa’s telefoon zitten spelen. Aan het einde van de middag hadden wij een gesprek met de kinderoncoloog. Zij is erg te spreken over hoe het tot nu toe met Amber gaat. Morgen krijgt Amber nog een echo van haar hart, omdat ze daar na de operatie een ruisje op hebben gehoord. We zijn erg benieuwd wat hier uit gaat komen. Tevens wordt er morgen weer bloed afgenomen om te kijken hoe de bloedspiegel is. Als deze goed is mogen we morgen naar huis, anders moeten we nog even blijven. Aangezien die de vorige twee keer dat ze deze kuur had, telkens te hoog was gaan we er vanuit dat we nog een dagje langer moeten blijven. Ze gaan dan tevens haar HB bekijken, omdat wij Amber wat sneller moe vinden. De volgende kuur begint dinsdag 20 september gelijk na de MRI-scan. De uitslag van deze scan krijgen we dan donderdag 22 september. Na het gesprek heeft Amber gegeten en is ze lekker gaan slapen.
Nu ik dit stukje zelf terug lees, lijkt het alsof het niet echt goed gaat met Amber, maar dat is niet zo. Ze heeft geen last van de kuur en speelt nog heerlijk in haar bed. Alleen is ze naar ons idee wat sneller moe en is haar eetlust wat minder. Dit laatste heeft ze echter bij elke kuur en dit haalt ze meestal thuis wel weer in. Dus onze kanjer doet het gewoon weer super goed en we hopen dan ook snel weer naar huis te mogen. Tot morgen!