nieuws 5 & 6/09/2011

Gisteren, maandag, moesten we ons om twee uur melden in het ziekenhuis. Amber was nog erg moe van haar verjaardagsfeest en wilde onderweg naar het ziekenhuis niet slapen. Uiteindelijk viel ze vijf minuten voordat we er waren in slaap. In het ziekenhuis prikte ze gelijk de port a cath aan, maar Amber hoefde pas om zes uur aan de lijn dus….. lekker spelen in de speelkamer! We lagen deze keer helaas niet in een box, eenpersoonskamer, maar op zaal. Om half zes kwam papa en zijn we met z’n viertjes beneden gaan eten. Toen we terug kwamen, ging Amber aan de lijn en konden ze gaan spoelen. Amber was ontzettend moe en is lekker vroeg gaan slapen.
Toen mama vanmorgen kwam, was Amber ondanks een redelijk goede nacht, nog niet helemaal uitgerust. Ze wilde hier echter niet aan toe geven en toen Nick eenmaal sliep, ging ze lekker in de speelzaal en op de gang spelen. Na een uurtje was het genoeg en wilde ze slapen. Ze moest echter nog de chemo via de omaya krijgen en nog eten. Om twaalf uur kwamen ze haar halen voor de omaya en daarna kon ze lekker eten. Veel eetlust had ze niet, want ze was veel te moe. Nu ligt ze lekker te slapen net als haar kleine broertje.
Amber heeft tot dusver geen last van de kuur. Morgenmiddag rond een uur zijn we klaar met deze kuur en moet ze tenminste nog 24 uur spoelen. Donderdagmiddag wordt dan gekeken of haar bloedspiegel goed is. Zo ja, dan mogen we naar huis en anders moeten we nog blijven. De vorige keren dat ze deze kuur had, moest ze een of twee dagen langer blijven. We gaan er zelf vanuit dat we vrijdag naar huis mogen, maar als het donderdag is is dat natuurlijk nog beter.
We willen iedereen bedanken voor de leuke reacties, kaartjes en cadeautjes voor Ambers verjaardag! Ze heeft er ontzettend van genoten! Ontzettend bedankt en tot het volgende berichtje deze week!