nieuws 30/09/2011

Sorry voor het late bericht. Ik had gisteren een heel verslag getypt, maar deze heeft de computer om een bepaalde reden niet gepubliceerd.
Amber heeft vanaf zondag weer last gekregen van haar mond. Deze was weer kapot en bloedde snel. Tevens merken we dat ze weer een beetje heeft ingeleverd, want ze is veel sneller moe. Wanneer ze moe is, gaat ze nu zelf op de bank liggen. De pijn in haar mondje hebben we met paracetamols kunnen onderdrukken en sinds gisteren krijgt ze deze niet meer. Haar mondje is weer zo goed als geheeld en dit kun je ook merken aan het eten. Amber eet en drinkt weer goed. Tevens is ze weer lekker vrolijk en vindt ze het heerlijk om met Nick samen te spelen.
Woensdag hadden we weer bloed geprikt en gisteren kregen we hier de uitslag van. Het HB is bijna hetzelfde gebleven en de andere bloedwaarden zijn gezakt. Echter niet zodanig dat ze in aplasie zit. Aangezien er woensdagochtend geprikt is en Amber sinds woensdagmiddag weer goed eet, verwachten we dat de bloedwaarden van maandag weer een stijgende lijn zullen laten zien. Hier krijgen we dinsdag de uitslag van.
Als de uitslag dinsdag goed is, gaan we woensdag weer met een nieuwe kuur starten. Amber krijgt dan tevens een echo van haar hart.
Nu gaan we nog even lekker genieten van het mooie weer! Tot dinsdag!