nieuws 16 en 17/07/2011

Gisteren, zaterdag, was het na de bloedafname wachten op de uitslag. Toen papa en mama na Ambers middagslaapje terug kwamen in het ziekenhuis, hoorden ze dat de waarde 310 was. De bloedspiegel was dus goed gezakt, maar nog niet voldoende.

Vandaag was Amber al wakker toen mama in het ziekenhuis kwam. De eetlust van Amber is weer weg, dus ze had geen zin in haar ontbijtje. Amber speelde de hele ochtend lekker in haar bedje. Om half twaalf kwamen ze bloed afnemen. Amber hielp weer goed mee met het vasthouden van de buisjes. Na de bloedafname kwamen opa en oma. Samen met papa en opa heeft ze lekker over de gang gewandeld. Ook in de lunch had Amber weinig trek. Apart om te zien dat de eetlust van een kind zo snel kan veranderen. Daarna was het slaaptijd, maar volgens de verpleegkundigen heeft Amber lekker liggen kletsen. Toen wij terug kwamen, hoorden we dat de bloedspiegel 80 was. Precies genoeg om naar huis te mogen, dus lekker spullen pakken en naar huis. Amber ging eerst nog even de verpleegkundigen een hand geven. Die zaten bij elkaar in de verpleegpost en dat was toch wel heel spannend. Amber hield het bij zwaaien en kletsen bij deur.

Nu zijn we lekker weer ruim een week thuis.  We zullen tijdens deze periode nog een keer een stukje op de site zetten over hoe het met Amber thuis gaat. Bedankt weer voor alle leuke en lieve reacties, kaartjes en telefoontjes!