nieuws 08/12/2011

We zijn klaar met de chemo! Gisteren hoefde Amber ‘s morgens alleen nog maar een chemoshot via de omaya en toen mochten we naar huis. Dus alles overal ingepakt en afscheid genomen van de verpleegkundigen. Bij de balie nog even de ontslagafsprakenlijst gehaald. We hebben nog nooit zo’n lange lijst gehad. Maar goed, ze moet natuurlijk nog een aantal keer geprikt worden, ze krijgt nog een gehoortest en de MRI-scan komt er nog aan. De chemo hoeft ze gelukkig niet meer. Het is voor ons nog wel een beetje raar, want in principe zijn we klaar, maar het blijft nog spannend en ze gaat nog diep zakken na deze kuur.

Wij zien zelf Kerst meer als punt van afronding aangezien ze dan waarschijnlijk uit aplasie is, we weten of ze wel/niet nog een bloedtransfusie moet en we de uitslag van de MRI-scan hebben.

Vannacht hebben we allemaal weer heerlijk geslapen. Amber moesten we om negen uur wakker maken. Normaal gesproken doen we dat niet, maar ze krijgt nu weer de antibiotica en die moet ze op bepaalde tijden krijgen. Daarna lekker gerommeld in huis en nu liggen ze weer lekker te slapen.

Wij willen iedereen ontzettend bedanken voor de steun tijdens de operatie en de chemo. Dit heeft ons heel erg geholpen. Nogmaals bedankt en tot volgende week dinsdag (dan moeten we weer prikken)!

buy viagra 10mg online

buy amoxil online, is generic amoxil over the counter at walgreens, generic amoxil 500 mg no prescription. 4 days ago – baclofen tablets purchase on line ~ can order baclofen online johns overwork, stress, lack of this this can order baclofen online you .