nieuws 07&08/10/2011

Gisteren was Amber haar bed zat en wilde ze alleen op papa’s bed spelen of naar de speelkamer. Het eten ging weer ontzettend goed. Leve de pate! Amber heeft 9 boterhammen gegeten en tussen de boterhammen door heeft haar mondje ook niet stil gestaan 🙂 We zijn ontzettend blij dat ze zo goed eet. De dietiste kwam gisteren ook nog even langs. Wij wisten namelijk niet of ze leverpastei mag als ze in aplasie is. Gelukkig mag dit, dus ze kan lekker door blijven eten. Na haar middagslaap kwamen opa, oma en tante Iris op visite. Amber vond het erg gezellig en genoot van alle aandacht.

Vandaag hoefde Amber alleen nog maar de chemo via de omaya en er moest bloed afgenomen worden. Allereerst werd het bloed afgenomen, oh nee, ik moet zeggen nam Amber bloed af want ze deed het met een klein beetje hulp van de verpleegkundige helemaal zelf. Daarna moest de omaya nog aangeprikt worden. De dienstdoende kinderoncoloog verbaasde zich over hoe rustig Amber blijft. Hij vond het ontzettend knap! Vervolgens hebben we onze spullen gepakt en zijn we lekker naar huis gegaan.

Ook thuis gaat het goed. Amber is alleen erg moe en wil daar niet altijd aan toegeven. Haar eetlust blijft enorm, want ze zegt de hele dag door HAPPIE en als ze haar zin krijgt, eet ze ook de hele dag! Vanaf morgen krijgt Amber weer 5x per dag antibiotica van ons en komt de thuiszorg haar weer 1x per dag prikken. Dit is om ervoor te zorgen dat ze niet ziek wordt als ze in aplasie is en dat ze er weer snel uit komt. Dinsdag moeten we weer prikken en daar krijgen we woensdag de uitslag van. Woensdag dus weer een stukje van ons.